This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

10 Best place to visit in Vadu Moldovei Romania

x

ORASUL unde se TRAIESTE ca-n AFARA! Este ORADEA cel mai FRUMOS din Romania?

► DEVINO MEMBRU OFICIAL ►
► CONTUL DE REVOLUT ►
► CONTUL DE PAYPAL ►

Un nou Vlog, sper eu, interesant la care sunteti invitati sa va uitati, sa apreciati cu un Like si sa va abonati! De data asta am ajuns in judetul Bihor, mai precis orasul Oradea. Am luat la pas cele mai interesante obiective turistice din oras!

ALTE CANALE ALE MELE:
► CANAL MÂNCAM ÎMPREUNA ►
► CANAL TURISM LAND ►
► CANAL GATESTE USOR ►

MA GASITI AICI:
► INSTAGRAM ►
► FACEBOOK ►
► TIK TOK ►
► PATREON ►

PUTETI AJUTA DEZVOLTAREA CANALULUI:
CONT LEI: RO95INGB0000999901959571 ING Bank - Borcea Marian
CONT EURO: RO69INGB0000999907871898 ING Bank, Cod Swift: INGBROBU - Borcea Marian
x

kayaking pe cel mai mare și frumos râu din R. Moldova – râul Nistru

Este o oportunitate extraordinară ca să îții petreci un weekend într-un mod în care nu ai mai făcut pâna acum. Natura într-adevăr te poate cuceri în mod frumos, în timp ce lin mergi pe apa râului într-o barcă/caiac super comod.

Îți  propunem să te alaturi celorlalți oameni pasionați de activități sportive din gașca noastră. Pentru o zi vei parcurge traseul Dubăsari – Vadul lui Voda cu o distanta pe apa de 25 km.

 Noi am parcurs această distanță de zeci de ori și de fiecare dată rămânem inspirați și dorim să ne reîntoarcem. În acest tur vom atinge malurile mai multor orașe și sate cu o frumusețe unica: Dubăsari, Ustia, Lunga, Dzerjinskoe, Criuleni, Pohrebea, Slobozia-Dușca, Coșnița, Onițcani, Coșernița și Vadul lui Vodă.

#cunoastetitara #neampornit #kayaking #kayakingmoldova

+373 60 61 41 41
x

Autostrada A3 Chețani - Târgu Mureș #romania #travel #vlog

@droneandnatureRomania
@bozacdorel572
@1968razvan
@drumuridinromania1536
@DaciaFans
Alătură-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:
x

Autostrada A7, Buzău - Focșani, Lot 1 (UMB) filmat complet, 08.04.2023

Filmare realizată sâmbătă, 08.04.2023, pe Autostrada A7 (Autostrada Moldovei), secțiunea Buzău - Focșani, tronsonul 1 (Buzău - Vadu Pașii). Imaginile sunt surprinse după orele 17, astfel că activitatea în șantier era inexistentă.

Tronsonul 1 (Buzău - Vadu Pașii) este construit de compania românească UMB și va avea o lungime de 4,6 km de autostradă (incluzând și un pod de peste 1,3 km peste Râul Buzău), precum și un drum de legătură de aproape 8 km ce va face conexiunea intre DN2 (E85) la nord de Buzău și noua autostradă, completând astfel inelul de centură a orașului. Drumul de legătură va putea fi folosit și ca o șosea ocolitoare (alternativă la DJ 203K) pentru localitățile Vadu Pașii, Băjani și Focșănei.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 05.12.2022, însă lucrările majore în teren au început în februarie 2023, video aici:

Abonați-vă la acest canal pentru a fi la curent cu evoluția lucrărilor pe Autostrada A7! Vă mulțumesc!

Autostrada A7, secțiunea Buzău - Focșani
Tronsonul 1: Buzău - Vadu Pașii
Lungime tronson: 4,6 km autostradă + 8 km drum de legătură
Constructor: UMB (România)
Data finalizare: Trim. III 2024 (conform CNAIR)
x

MARAMURES - CALATOR PRIN ROMANIA

Visit Maramures, Romania!
Welcome to the heart of authentic #Romania and find the #Medieval #Maramureş. A land of wooden churches that are part of Unesco’s list of World Heritage sites.
I invite all who #LoveMaramures, to see the authentic and clean #traditional of the place. There is nothing commercial here. Everything is clean and traditional, kept from our ancestors.
#EnjoyYourVacation here and visit #traditionalhouses with massive #woodengates, the people of the place are friendly and welcoming, always glad to see visitors. After trying some delicious #homemade #localfood and try the strong #localdrink, the horinca.
All #oldtraditions have remained #alive in Maramures. You’ll find more talented locals and #authenticartisan products. Is a perfect choice to combine an active vacation with a unique cultural experience.
So, visit Maramures and don’t miss a tour of these unique landmarks!

???????????????????????? ???????? ???????????????????? ???????? ????????????????????????????????????:
???????????????????????? ???????? ???????????????????? ???????? ????????????????????????????:

==================
???????????????????????????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ???? ???????? ???????????? ???????????????????????????????????????????????????? ???????????? ???????????? ????????????????????????????❗

==================
► All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel.
▶️ All videos are available for licensing, contact me here: office.nelstill@yahoo.ro
==================
SOCIAL MEDIA
►????????????????????????????????:
►????????????????????????????????????:
►????????????????????????????:
►????????????????????????:
► ????????????????????????????:
► ????????????????????????????:

#topdestinations #romania #bestplacestovisit #discoverromania #traveltoromania #maramures #nelstill #nelstillvideoproduction #calatorestecumine #travelbizzmagazine

Pensiunea Stejarul, Slanic Moldova - www.portaldecazare.ro



Pensiunea Stejarul confort si eleganta in mijlocul naturii..
Pensiunea este situata intr-o zona linistita si retrasa, la o jumatate de ora de mers pe jos de centrul statiunii, in zona camping ,un loc feeric scaldat de razele soarelui, cu o clima placuta si aer curat datorata brazilor ce se afla in imediata apropiere a pensiunii. Pensiunea ofera indragostitilor de natura un cadru perfect pentru recreere si pentru petrecerea timpului liber, departe de aglomeratia urbana.

Lozna capre si cerbi

Festivalul de Datini şi Obiceiuri Din străbuni, din oameni buni 2012.
Au participat formaţiile de dansuri din: Avrămeni, Broscăuţi, Bucecea, Călăraşi, Cândeşti, Conceşti, Copălău, Coşula, Corlăteni, Cordăreni, Corni, Cristeşti, George Enescu, Oneaga, Dobârceni, Durneşti, Hilişeu, Hăneşti Crişan, Lozna, Mileanca, Săveni, Tudora, Vf. Câmpului, Văculeşti, Vlăsineşti, Vorona, Maramureş, Sibiu, Bacău, Slobozia, Suceava şi Neamţ.

Pensiunea Gospodaria Lui Nea Ion - Vama Buzaului - Cazare, Agrement, Agroturism

Pensiunea Gospodaria lui Nea Ion din Vama Buzaului



Deschisa in decembrie 2017, Pensiunea Gospodaria lui Nea Ion din Vama Buzaului a luat nastere din dorinta de a pastra traditia satului romanesc si de a duce mai departe obiceiurile si traditia populara romaneasca, specifica traiului la munte, prin partile locului.

Gospodaria lui Nea Ion pune la dispozitie 14 locuri de cazare in camere amenajate traditional, un restaurant unde va puteti delecta papilele gustative cu mancaruri autentic romanesti, gatite in casa din produse bio, dupa retete traditionale.

De asemenea, oaspetii nostri se pot bucura de o serie de activitati in incinta gospodariei sau activitati in aer liber in zona: ciubar cu apa incalzita, relaxare la semineu sau foc in groapa, ture 4x4, plimbari cu bicicletele si calarie.

Despre noi:





Muzica:


Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip contravine legilor in vigoare pentru dreptului de autor. si va fi raportat in centrul pentru revendicare YouTube.

All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel.

Am ajuns pe cea mai frumoasă plajă din România! Cazare spectaculoasă în lumea rușilor lipoveni

Continuam misiunea de a prezenta cateva dintre frumusetile tarii noastre alaturi de @UpRomaniaBucuresti si cardul Up Vacanta: de data aceasta, descoperim Delta continentala; (Jurilovca, Gura Portitei si satul Visina). #upvacanta #upromania #haihui

Cardul UpVacanta este versiunea moderna si practica de acordare a primelor si indemnizatiilor de vacanta, oferindu-le angajatilor din sectorul privat si cel public, nenumarate optiuni de a petrece timp de calitate, alaturi de cei dragi, in zilele de concediu. Acesta poate fi folosit la plata transportului, cazarii, a meselor, a tratamentelor si a serviciilor de agrement dorite.

Daca vreti si voi card Up Vacanta si nu aveti deja, intrati aici si recomandati-l angajatorilor vostri:

Aici gasiti cazarea prezentata in vlog care face parte din portofoliul UpRomania:

Tradiții și obiceiuri de iarnă în BUCOVINA | Vatra Dornei

Festivalului National de Datini și Obiceiuri de Iarnă Porniți Plugul Feți Frumoși, din Vatra Dornei a găzduit și anul acesta parada costumelor populare și a obiceiurilor de iarnă atât de cunoscute în Bucovina:

- călăreții
- carul cu boi
- plugușorul și buhaiul
- dansul măștilor: urși, capre, cerbi
- calindători

Printre participanți s-au aflat ansambluri folclorice, grupuri de colindători și formații de urători din județele Suceava, Iași, Botoșani, Bacău, Maramureș, Neamț și Bistrița Năsăud.

Filmat cu GoPro Hero7 Black pe 29 decembrie 2019
Muzică intro: EpidemicSound


Pe noi ne găsiți și pe:
Website:
Facebook:
Instagram:

Cont Paypal:

Multumim!
x

Cum se face dranița? - la atelierul din Budești, Maramureș

Dranița este și fost unul din elementele cheie în ceea ce privește acoperirea unei biserici sau case de lemn. Acestea sunt câteva proceduri care duc la produsul finit.

”Dranița” (shingle) is and has always been one of the key elements ensuring the roof of a wooden church or house. There are a few processes that lead to the final product.

The Buzau City, Romania. Car Ride. Deep House Music

Car ride through the city of Buzau, around the city. From the city of Chisinau. towards the city of Bucharest. You see with your own eyes this beautiful city with its streets and houses. Pleasant viewing!

#Car Ride, #romania, #auto walk, #car trip, #buzau, #Deep House Music

My channel -

Thank you for watching, do not forget to evaluate and subscribe to the channel so as not to miss new videos!) You can make content better! Your subscription will help to promote this channel on YouTube! ...

If you liked our video, support the development of the channel at the link

or by scanning the QR code


Если Вам понравилось наше видео, поддержите развитие канала по ссылке

или сосканировав QR-код

Cazare Pensiunea La Moara Intorsura Buzaului - www.TourTravel.ro

Vizitati:

Tradiții de Anul Nou - URȘII din Timișești (Târgu Neamț, Moldova)

Timișești este o comună din județul Neamț situată pe malul Râului Moldova, la circa 12 km est de Târgu Neamț.
După ce am văzut Urșii din Timișești pe scena celei de a IX-a ediții a Festivalului Obiceiurilor și Tradițiilor de Anul Nou din Târgu Neamț, în cadrul mai larg al spectacolului prezentat de Ceata Mare din Timișești ( ), ne întâlnim cu „urșii” pe stradă unde ei își prezintă dansul neîngrădiți de rigorile scenei. De regulă, acest carnaval al măștilor și al tradițiilor de Anul Nou are loc în ziua de 2 ianuarie a fiecărui an, dar acum, după o pauză de un an, din motive de gestionare a pendemiei Covid-19, s-a ținut cu două zile mai devreme, pe 31 decembrie 2021.
Liderul alaiului folcloric este vestitul creator de artă populară ION ALBU din Timișești, onorat cu titlul de „Tezaur uman viu” conferit de Ministerul Culturii, prin Comisia Națională pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial. Dumnealui a înființat încă din 1978 ansamblul de obiceiuri populare „Aşa-i datina la noi” având peste o sută de membri. De asemenea, atrag atenția frumoasele măști și costumații ale urșilor și ursarilor, reprezentând desigur creația meșterului popular Ion Albu.
Partea instrumental-muzicală este susținută de o fanfară din Tătăruși (județul Iași).
Grupul urșilor cuprinde doi țigani-ursari și vreo opt urși. Poate cel mai spectaculos spectacol cu măşti, jocul ursului pune în mişcare picioarele oricărui privitor şi simbolizează trecerea anotimpurilor, amintind că acest animal era pe vremuri considerat personajul care învinge iarna şi aduce primavara. Astfel, rostogolirea urşilor în cerc, bătutul picioarelor şi moartea ursului, apoi învierea miraculoasă ca şi urcarea acestuia pe bâtă redau in chip metaforic succesiunea anotimpurilor care, candva, stateau sub semnul acestui animal, capabil să învinga iarna şi să vestească primăvara. Semnificaţia este purificarea şi fertilizarea solului în noul an. Există ipoteza că la originea acestui obicei s-ar afla un cult traco-getic. În înregistrarea actuală (spre deosebire de ceea ce am văzut pe scenă) urșii nu se mai rostogolesc pe pământ, nu mai „mor” și nici nu „învie”, dar joacă cu mare bucurie. Și întotdeauna remarcăm figura plina de viață a liderului lor, dl. Ion Albu.
În afară de spectacolul scenic amintit ( ) al Cetei Mari din Timișești, reprezentații asemănătoare ca subiect pe aceeași scenă a Festivalului din 2 ianuarie 2016, susținute de același alai folcloric din Timișești condus tot de dl. Ion Albu, pot fi văzute aici:
Jocul caprelor:
Jocul urșilor:

Romanian orthodox monasteries ( Manastiri din Romania )

x

Concediu In Romania Maramures, Hotel Roman Borsa Contact, Pensiuni Ocna Sugatag Maramures

Cazare Maramures pe - Pensiuni, Hoteluri, Camere de Inchiat, Cabane, Hostel, Motel, Popas Turistic etc.

Turist in Maramures? Descopera Maramuresul! Obiective turistice, Oferte de Sarbatori de Pasti, Craciun, Revelion Petrecute in Maramures, Obiceiuri si Traditii Populare, Sejur de Vacanta cu Mancare Traditionala Maramureseana, Trasee Montane, Porti de Lemn, Bidserici de Lemn, Turist in Maramures.

Hoteluri, Cabane, Moteluri, Popasuri Turistice, Hosteluri, Casute Camping, Cort, Drumetii Maramures.
Mancare specifica, palinca sau horinca, la Barsana, Sapanta, sau Mocanita, gaseste aici Pensiuni din Maramures.
Gaseste Pensiuni si Cazare in Maramures in: Ardusat, Arduzel, Arieșu de Câmp, Arieșu de Pădure, Ariniș, Aspra, Asuaju de Jos, Asuaju de Sus, Baba, Baia Mare, Baia Sprie, Băița de sub Codru, Băiuț, Băsești, Bârgău, Bârsana, Berbești, Berchez, Berchezoaia, Berința, Bicaz, Bistra, Bocicoel, Bocicoiu Mare, Bogdan Vodă, Boiereni, Boiu Mare, Bontăieni, Borcut, Borșa, Botiza, Bozânta Mare, Bozânta Mică, Breb, Brebeni, Budești, Buteasa, Buzești, Cavnic, Călinești, Cărbunari, Cărpiniș, Cătălina, Câmpulung la Tisa, Cernești, Cetățele, Chechiș, Chelința, Cicârlău, Ciocotiș, Ciuta, Coaș, Codru Butesii, Coltău, Colțirea, Copalnic, Copalnic-Deal, Copalnic-Mănăștur, Cornești, Corni, Coroieni, Coruia, Costeni, Coștiui, Crasna Vișeului, Crăciunești, Cufoaia, Culcea, Cupșeni, Curtuiușu Mare, Curtuiușu Mic, Dămăcușeni, Dănești, Dăneștii Chioarului, Dealu Corbului, Dealu Mare, Desești, Dobricu Lăpușului, Dragomirești, Drăghia, Dumbrava, Dumbrăvița, Durușa, Fărcașa, Făurești, Fânațe, Fântânele, Ferești, Fericea, Fersig, Finteușu Mare, Finteușu Mic, Frâncenii Boiului, Gârdani, Giulești, Glod, Groape, Groși, Groșii Țibleșului, Handalu Ilbei, Hărnicești, Hideaga, Hoteni, Iadăra, Ieud, Ilba, Inău, Izvoarele, Întrerâuri, Jugăstreni, Larga, Lăpuș, Lăpușel, Lăschia, Leordina, Libotin, Lucăcești, Lunca la Tisa, Mara, Măgureni, Mănăstirea, Mânău, Merișor, Mesteacăn, Mireșu Mare, Mocira, Mogoșești, Moisei, Nănești, Negreia, Oarța de Jos, Oarța de Sus, Ocna Șugatag, Ocoliș, Odești, Oncești, Orțița, Peteritea, Petrova, Piatra, Plopiș, Poiana Botizii, Poienile de sub Munte, Poienile Izei, Posta, Preluca Nouă, Preluca Veche, Pribilești, Prislop, Răzoare, Recea, Remecioara, Remetea Chioarului, Remeți, Remeți pe Someș, Repedea, Rodina, Rogoz, Rohia, Românești, Rona de Jos, Rona de Sus, Rozavlea, Rus, Ruscova, Rușor, Sarasău, Sat-Șugatag, Satu Nou de Jos, Satu Nou de Sus, Satulung, Săbișa, Săcălășeni, Săcel, Săliște, Săliștea de Sus, Sălnița, Sălsig, Săpânța, Săsar, Sâlța, Sârbi, Seini, Sighetu Marmației, Slătioara, Someș-Uileac, Stejera, Stoiceni, Strâmbu-Băiuț, Strâmtura, Stremț, Suciu de Jos, Suciu de Sus, Șieu, Șindrești, Șișești, Șomcuta Mare, Șurdești, Tămaia, Tămășești, Tăuții-Măgherăuș, Târgu Lăpuș, Teceu Mic, Tisa, Trestia, Tulghieș, Țicău, Ulmeni, Ulmoasa, Unguraș, Ungureni, Urmeniș, Vad, Vadu Izei, Valea Chioarului, Valea Stejarului, Valea Vișeului, Văleni, Vălenii Lăpușului, Vărai, Vicea, Viile Apei, Vima Mare, Vima Mică, Vișeu de Jos, Vișeu de Sus.

CazareMM.ro - Promovare Pensiuni si Unitati de Cazare din Maramures!

#Maramures #CazareMaramures #PensiuniMaramures

Podul Turcesc din satul Filipeni - Dronă

#heritagexplorer #filipeni #podulturcesc

1. Satul Filipeni, raionul Leova;
2. Anul exact al construcţiei podului nu se cunoaşte, dar este mult mai vechi decât satele, malurile cărora le uneşte.
3. Prima atestare documentară a satului a fost în anul 1757.
4. Construcţia s-a păstrat şi până astăzi, rezistând multe secole la rând, datorită durităţii şi măiestriei cu care a fost construit.

În prezent, podul constituie o trecere şi o cale de acces pentru oamenii din localitate, dar şi pentru transportarea bovinelor, ovinelor şi cabalinelor.

Romania: An Iasi to Constanta train departs Nicolina station hauled by a CFR Class 65 GM diesel

Romania: An atmospheric nighttime clip showing train IR1862, the 2208 Iasi to Constanta departs Nicolina station hauled by CFR Class 65 GM diesel locomotive number 65-1359.
Clip recorded 18th May 2012.

Iași, also referred to as Jassy, is the second largest city in Romania, and the seat of Iași County. Located in the historical region of Moldavia, Iași has traditionally been one of the leading centres of Romanian social, cultural, academic and artistic life.

Known as The Cultural Capital of Romania, Iași is a symbol in Romanian history. The historian Nicolae Iorga said There should be no Romanian who does not know of it. Still referred to as The Moldavian Capital, Iași is the main economic and business centre of the Moldavian region of Romania. In December 2018, Iași was officially declared Historical capital of Romania.

Iași-Pașcani railway was opened on 1 June [O.S. 20 May] 1870, Iași-Ungheni on 1 August 1874 and Iași-Chișinău railway was opened on 1 June 1875 by the Russian Empire in preparation for the Russo-Turkish War (1877–1878).

Nowadays, three railway stations, Great Railway Station, Nicolina International Rail Station and Socola Rail Station serve the city and are operated by Romanian Railways (CFR). Moldovan railway also serves these stations for travel into Moldova.

The Great Railway Station, located about 1 km (0.6 mi) from the city centre, provides direct rail connections to all the major Romanian cities and to Chișinău. The rail stations are very well connected to all the parts of the city by the trams and buses of the local public transport companies.
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
Căile Ferate Române (abbreviated as CFR) is the official designation of the state railway carrier of Romania. The railway network of Romania consists of 11,380 km (7,070 mi), of which 3,971 km (2,467 mi) (34.9%) are electrified, and the total track length is 22,247 km (13,824 mi), of which 8,585 km (5,334 mi) (38.5%) are electrified. The network is significantly interconnected with other European railway networks, providing pan-European passenger and freight services. CFR as an entity has been operating since 1880, even though the first railway on current Romanian territory was opened in 1854.

CFR is divided into four autonomous companies:
CFR Călători, responsible for passenger services;
CFR Marfă, responsible for freight transport;
CFR Infrastructură, manages the infrastructure on the Romanian railway network; and
Societatea Feroviară de Turism, or SFT, which manages scenic and tourist railways.

CFR Călători, the passenger service division of CFR, operates seven types of passenger train, both on Romania's territory, with rolling stock and locomotives, or internationally, with rolling stock. Also, CFR operates international trains on Romanian territory with its own locomotives. The train types vary in terms of speed and type of rolling stock. In 2010, approximately 58 million passengers have traveled with the company. 10 million travelers have preferred private equity firms in particular on the side lines.

CFR train types are:
Regio (R) -- the trains have assigned numbers from 2000 to 9999
InterRegio (IR) -- the trains have assigned numbers from 200 to 499, 600 to 999, 1000 to 1999 and 10000 to 14999
InterCity (IC) -- numbered from 500 to 599
EuroCity (EC) -- numbered as IC trains from 500 to 599
EuroNight (EN) -- numbered as IC trains from 500 to 599
Special (S) -- tourist trains operated on scenic routes with vintage rolling stock, numbered from S1 to S9
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
Iași County of Romania, in Western Moldavia, with the administrative seat at Iași. It is the most populous county in Romania, after the Municipality of Bucharest.

It lies on a plain between the Siret River and the Prut River. Two other rivers run through the county: the Bahlui River (on the banks of which lies the city of Iași) and the Jijia River.

City of Iași is the most important city in Moldavia and one of the most important social, cultural and business centres in Romania. It has the oldest University in the country, and, until the formation of the United Principalities, it was the capital of Moldavia.
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
@FrontCompVids - Follow us on Twitter!
More FrontCompVids clips are regularly added to so don't forget to Like and Subscribe!
Click for more details :-)

Autostrada A7 - UMB este pe șantier, lângă Buzău, decopertări pe km întregi, 09.02.2023

În numai 3-4 zile de lucru, utilajele UMB au decopertat kilometri întregi din loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Moldovei (A7), între Buzău și Râmnicu Sărat, dar și aproape integral drumul de legătură al autostrăzii cu DN2, la nord de Buzău.

Forezele sunt în acțiune în 3 puncte:
- la podul peste Râul Buzău
- la podul peste DJ 203K
- la podul drumului de legătură peste A7

Urmează să fie abordate forajele și pentru podul pe drumul de legătură, peste Magistrala CFR 500 (București - Suceava)

Autostrada A7, secțiunea Buzău - Focșani
Tronsonul 1: Buzău - Vadu Pașii
Lungime tronson: 4,6 km autostradă + 8 km drum de legătură
Constructor: UMB (România)

Mânăstirea Frasinei - Athosul românesc - Blestemul Sfantului Calinic

Manastirea Frasinei - Muntele Athos Romanesc

De ce nu au voie femeile la Manastirea Frasinei - Blestemul de 150 de ani
Muntele Athos - Manastirea Frasinei

Paraclisul Maicii Domnului (Manastirea Frasinei)
Mănăstirea Frăsinei – lăcașul în care femeile nu au voie. Istoric și legendă
Frăsinei, Athosul românesc. Singura mănăstire în care femeile nu au voie să pătrundă

Shares

x

Check Also

x

Menu