This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

10 Best place to visit in Praid Romania

x

✅ TOP 10 Atractii Turistice Judetul Harghita, Lacu Rosu, Cheile Bicazului

00:00 TOP 10 Atractii Turistice Judetul Harghita
0:27 Manastirea Izvoru Muresului
Sfânta Manastire cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” din Izvoru Muresului este asezata la poalele Hasmasului Mare, între cei doi frati de cruce Muresul si Oltul, la o altitudine de 950 m, pe DN 12 între Miercurea Ciuc si Gheorghieni.

1:30 Castelul Lázár
Situat aproape de centrul satului Lazarea, este unul dintre cele mai frumoase exemple pentru arhitectura renascentista din Transilvania.Castelul cu creneluri a fost una dintre cele mai atractive resedinte nobiliare din secolul al XVII-lea din Transilvania.

2:23 Cascada cu apa termala Toplita
In Romania exista o singura cascada cu apa termala, cea de la Toplita,este clasificata ca fiind a doua formatiune de acest fel din Europa (in Saturnia, Italia, mai exista o cascada cu apa termala).

3:13 Borsec/Poiana Zânelor
(Pestera de Gheata (Ice Cave) / Grota Ursilor/ Baile Borsec / Aleea 7 Izvoare, parcul cu Fantana Arteziana / Pista de bob de vara)
Cea mai mare bogatie a Borsecului sunt numeroasele izvoare de apa minerala. Denumirea de „Regina Apelor minerale” a fost atribuita de împaratul Austriei, Franz Josif.
Grota Ursilor este o formatiune carstica reprezentata de un ansamblu de coridoare adânci, formate prin fenomenul de eroziune naturala a calcarelor sub actiunea apelor de infiltratie.

4:42 Baile Tusnad
Se afla În cheile Oltului, la o altitudine de 650m, la poalele muntilor acoperiti cu brazi.Localitatea situata în partea sudica a Depresiunii Ciucului, între muntii Harghita si Bodoc, este cea mai mica statiune balneara din tara, fiind cunoscuta pâna astazi ca “Mica Elvetie”.

5:16 Ski Gyimes
Pista de bob din Ghimes se afla in frumoasa vale a Ghimesului, in localitatea Lunca de Sus, la o distanta de 30 km de Miercurea Ciuc, langa drumul national 12A care leaga Transilvania de Moldova, in valea raului Trotus.

5:59 Cascada Varsag
În padurea localitatii Varsag, pe pârâul Fântâna Mare, se afla cascada Varsag. Alimentate de 7 izvoare, apele pârâului se arunca de la înaltimea de 7 metri, formând o frumoasa cascada în doua trepte. De aici se îndreapta spre Târnava Mare, al carui afluent de stânga este.

7:10 Cariera de andezit Suseni

7:30 Barajul Zetea

8:21 Statuia Inima Lui Iisus
În anul 2011, pe dealul Gordon din Harghita, aflat între Odorheiu-Secuiesc si Praid, a fost ridicata cea mai mare statuie a Lui Iisus din Europa de Est. Denumita Inima Lui Iisus, statuia are o înaltime de aproximativ 22 de metri, e construita din fier si otel inoxidabil, iar pretul ei de 200.000 de euro a fost platit din donatii strânse de primaria din comuna Lupeni.

8:32 Barajul Bicaz
Este un baraj de greutate construit din beton si uneste Muntele Gicovanu cu Obcina Horstei, fiind situat în amonte de confluenta pârâului Izvorul Muntelui cu Bistrita.A fost construit între 1950 si 1960, are o înaltime de 127 m, o lungime de 435 m la coronament si o latime maxima la baza de 119 m.

9:46 Cheile Bicazului
Cheile Bicazului au fost formate de râul Bicaz si fac legatura între Transilvania si Moldova.
Zona Cheile Bicazului, cu o lungime de peste 6 km, se desfasoara între Lacul Rosu în amonte si localitatea Bicaz-Chei în aval, si este strabatuta de drumul transcarpatic DN12C care leaga orasele Gheorgheni si Bicaz.
S-au format datorita eroziunilor provocate de raul Bicaz si ai sai afluenti.Parcul National din care fac parte aceste chei are o suprafata de 6675 ha si este cea mai importanta zona geologica din tara noastra.

10:33 Lacul Rosu
Se spune ca o stanca pravalita din munte a blocat firul raului Bucaz si a format cu timpul lacul ce se vede acum.
O regiune unica in lume unde padurile de brazi vesnic verzi, aerul curat si proaspat asigura conditii favorabile de odihna. Statiunea este un adevarat paradis pentru cei care cauta recreere si odihna, transmitand prin pitorescul peisajului o atmosfera de neuitat.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

???? Please Remember to Subscribe! ► ????
???? Click On The Bell + Turn On Notifications

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Follow JOYOFTRAVELER on Facebook:
????
Follow JOYOFTRAVELER on Instagram:
????

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

MUSIC
Johny Grimes - That's Life
Vacation by Markvard
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0
Free Download / Stream:
Music promoted by Audio Library
Song: Sainntset - Visions
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Creative Commons - Attribution-NoDerivs 3.0 Unported
Video Link:
Song: Altero & NVRT - One Day
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Video Link:
Freedom - Atch
x

Obiective turistice Harghita - Excursie de 1 zi - Video 4K

Harghita este un județ foarte bogat în obiective turistice și culturale, poate fi o destinație perfectă pentru un city break sau pentru o excursie de 1 zi. Eu am fost super impresionată de zonă și îți recomand cu drag să-ți programezi o vacanță pe aceste meleaguri.

➡️ Detalii traseu aici:
➡️ Follow me Instagram:
➡️ Follow me Facebook:

#Harghita #Praid #OdorheiuSecuiesc #SalinaPraid #JudetulHarghita #TraseuMunte #Romania #obiectveTuristice #instatravel #MavicAir2 #video4K
x

Praid - Muntele și Canionul de Sare - The Salt Mountain (Harghita County #romania) #travel #nature

26.03.2022
Rezervatia Naturala Dealul Sarii - Canionul de sare Praid!
Muntele de Sare si Defileul de Sare din Praid o arie protejata geologic este una dintre cele mai spectaculoase zone din Transilvania. Suprafata de 66 hectare a rezervatiei naturale se afla la sud-vest de statiunea turistica Praid si se suprapune peste domul de sare Muntele de Sare (576 m).
Muntele de Sare a ajuns sa fie un dom separat datorita paraului Corund si a activitatii umane. Aici puteti gasi doline in sare, chei in sare, spalari de versant in sare, izvoare de apa sarata, etc. Defileul de sare se afla in partea de sud-vest a rezervatiei, format de paraul Corund, care a retezat muntele de sare, treptat adancindu-se lasand in urma pereti abrupti de sare, stanci de sare albe, spectaculoase. De demult, in chei, se facea exploatare la suprafata.
Inca se mai pot observa urmele galeriei Elisabeta, de-a lungul careia s-au format pesteri mici in sare, curgeri de sare si noroioase. Adancimea acestui sambure de sare este de 3 kilometri, avand o forma elipsoidala, al carui diametru este de 1,2 si 1,4 kilometri. Raritatea zonei sporeşte datorita speciilor de plante care cresc pe soluri sarate.

Minele vechi, Ocna Iosif:
Mina Iosif, prima mina de adancime se deschide in acest loc in 1762, si are forma de clopot. Blocurile de sare au fost aduse la suprafata in piei de bivolita cu ajutorul unui crivac, ce era antrenat de patru perechi de cai. Modelul crivacului se afla jos in muzeul saline din Praid, iar originalul se poate studia in Muzeul Tehnic Dimitrie Leonida din Bucuresti.
In gura surpata a minei se poate vedea sarea gema sub solul de cca. 2 m grosime. Mina are cca. 90 m adancime, de aici se lumineaza punctul de belvedere amenajat la fundul ei. Coloana minei vechi a functionat pana in 1953, alcatuind un satuc separate din 25 cladiri. Minerii erau mai ales din Ocna de Jos si Sus, erau mineri liberi, de buna voie. Sub vechea colonie se afla galeriile minelor vechi si zona de vizitare. Apa ce se infiltreaza in galerii creeaza mari probleme mineritului.

Izvoarele si crustele de sare:
Izvoarele ce ies la suprafata la poalele versantilor de sare - cele mai multe au caracter intermitent, au ape saturate cu sare. Acestea formeaza balti si canale stramte pe malul paraului.
Datorita razelor de soare apa se evapora, in acest fel solutia devine suprasaturata si sarea se precipita pe orice suprafata cu care intra in contact: crengi uscate, sol , pietre etc. In canalele in care curge apa se pot observa cruste si forme amorfe ce se aseamana cu boabele de mazare. In zilele insorite crustele acopera arii tot mai intinse, dand senzatia unui desert de sare. In zilele ploioase crustele se dizolva, toata zona revine la culorile inchise. Cu primele raze de soare precipitarea isi reincepe ciclul.
Apa izvoarelor sarate cu debit constant este folosit de localnici la prepararea muraturilor, pentru conservarea slaninei, carnii, pentru gatit. Cristalele apar pe suprafata namolului si formeaza cruste cristalizate .

Conopidele si draperiile de sare:
Cand solul este erodat de pe suprafata sari, stancile de sare ies la suprafata si incepe interactiunea acestora cu apele din precipitatii. Pe suprafata direct expusa picaturilor de ploaie se formeaza mici crevase si muchii, iar pe suprafata stancii neexpusa direct ploii apare o cuvertura in forme de conopide. Pe suprafetele verticale, unde apa este la limita dintre scurgere si cadere libera se formeaza draperiile, fiind o zona de tranzitie dintre lapiezuri si suprafetele concave acoperite cu conopide.
Va invitam sa va apropriati de stanca de deasupra izvorului pentru a pipai aceste variante de raspuns la precipitatii ale aceleasi roci, fara a le vandaliza. Multumim ca sunteti un vizitator responsabil!

Dolina de sare si apele inghitite:
Una dintre formele cele mai spectaculoase din Canionul de sare este cavitatea in forma de palnie numita in literatura de specialitate dolina. Forma de palnie a dolinei conduce toata apa provenita din precipitatii spre fundul acesteia. Spre deosebire de o dolina normal a, aceasta are un sistem de cavitati la baza stancii, prin care in timpul ploilor apele adunate de palnie patrund in subteran , deci dolina functioneaza ca si un ponor. Apa infiltrata aici creeaza cavitati asemanatoare pesterilor si dizolva canale in sare. O parte din apa ce patrunde aici in subteran revine la suprafata sub forma de izvoare, iar o alta parte ajunge in mina ingreunand exploatarea sarii. Apa sarata ajunsa in salina se pompeaza in bazinele strandului din Praid.

Lapiezuri, prognoza meteo:
Stancile brute de sare iesite la suprafata interactioneaza cu precipitatiile cazute direct pe ele. Sarea fiind foarte solubila, se formeaza retele dense de canale de eroziune si de mici culmi, numite lapiezuri.
x

This Transylvanian Salt Mine is Now an Amusement Park | National Geographic

Closed as a salt mine in 1932, the site of Salina Turda has been in use since antiquity. Now, it is an amusement park.
➡ Subscribe:

About National Geographic:
National Geographic is the world's premium destination for science, exploration, and adventure. Through their world-class scientists, photographers, journalists, and filmmakers, Nat Geo gets you closer to the stories that matter and past the edge of what's possible.

Get More National Geographic:
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

This Transylvanian Salt Mine is Now an Amusement Park | National Geographic


National Geographic
x

Sovata m-a lasat fara cuvinte !!!

Abonati-va la canal si activati clopotelul sa nu pierdeti postarile urmatoare !!!

Instagram:
Facebook:

Songs used:
1.Background Upbeat Corporate by Infraction [No Copyright Music] _ Trade
2.Technology Stylish Future Bass by Infraction [No Copyright Music] _ Arriving Light
3.Epic Drone Music by Infraction [No Copyright Music] _ Planet Earth
4.Cinematic Background Music by Infraction [No Copyright Music] _ Time
5. Music from #InAudio: Epic Cinematic Hip-Hop by Infraction [No Copyright Music 2019] _ Better.
6.Travel Pop Dance Music by Infraction [No Copyright Music] _ Education
7.Star Wars Trailer Cinematic by Infraction [Copyright Free Music] _ The Victorious
Jo Cohen & Sex Whales - We Are [NCS Release]-outro
Tobu & Syndec - Dusk [NCS Release]-intro

Subterranean Theme Park in Salt Mine

Salina Turda, is now a museum and tourist attraction located in the Transylvania region of Romania.

The site is a large underground wonderland with a brightly lit modern art theme park nestled 120 meters below the surface of the Earth inside one of the oldest salt mines ever known.

Salina Turda is today not only a museum of salt mining, but is also a subterranean Theme Park.

Thanks for watching.

___________________________________________________________________

CREDIT LINKS

► Intense Show Youtube Channel -


► Original Video -

_____________________________________________________________________

???? ???? WONDER WORLD CHANNEL & VIDEO INFORMATION ???? ????

???? Wonder World Twitter -

✅ For personal story suggestions or business enquiries about product stories / reviews, please contact me on my email from the ABOUT page. Note: All suggestions are welcome, but may not be chosen as they are not suitable for this channel.

❌ COPYRIGHT : Please do not ask for permission to use footage in this video, or the whole video itself, as the ownership of all footage remains that of the owners who gave me permission to use it. If you want to use any of the footage click on the links above and seek permission from the owners.

Muntele de Sare de la PRAID (Județul Harghita, România)

Vă rog să activați subtitrarea în românește!
Rezervația geologică ”Muntele de Sare de la Praid” (în maghiară, Sóhát) este monument al naturii, respectiv o arie protejată de interes național situată în județul Harghita la sud de comuna Praid. Rezervația, localizată la SE de Dealul Sării (576m) are 60 ha și este străbătută de râul Corund. Acoperă cel mai mare zăcământ de sare din țară, ale cărui rădăcini sunt îngropate până la 2,7-3 km adâncime. Diapirul de sare pe orizontală are o formă ușor eliptică, având diametrul de 1,2 - 1,4 km, iar pe verticală are forma unei uriașe ciuperci. Vegetația caracteristică este cea halofilă plante specifice sărăturilor ).
Dealul a fost secționat de apele părâului Corund formând un canion de sare (Cheile Corundului) și rezultând un deal mai mic (Corbul Mic-Kisholló), separat de cel mare. Valea a străpuns sarea și canionul format este din stânci și creste de sare ce asociază fenomene de carst salin cu doline, polje, diaclaze, pâlnii de dizolvare și lapiezuri, toate însoțite de izvoare cu ape sărate.
Din canion prin potecile laterale, se pot vizita câteva doline mai mari semi-închise cuvegetație și microclimat specific, care sunt străjuite de stânci și pereți de sare ce prezintă o frumusețe exotică cu totul aparte.
Carstul salin are o evoluție rapidă, din forme de exocarst (lapiezuri, doline, diaclaze) se ajunge într-un timp scurt la endocarst (ponoare, hornuri, diaclaze de adâncime, mici peșteri, avene). Stânca de sare a cărei suprafață este expusă direct la ploaie se formează lapiezuri, iar pe fețele adăpostite se formează cruste cu aspect de conopidă. Draperiile de sare apar pe suprafețele verticale.

ROMANIA’S Underground PARADISE! We Did Not EXPECT This in Romania! (Turda Salt Mine)

Massive Thanks to Vlad & Georgiana from Romania Thrills:
Drive with: Bavaria Mobility: | For 5% off use code: #TRAVEL

Welcome to our 8 day Road Trip with Romanian Thrills! Now this is something CRAZY! They have taken us to this UNDERGROUND WORLD!!! A Salt Mine turned amusement park so far underneath the ground that it actually gets cold! In no way did we think we'd be in Romania in a salt mine playing mini golf and going round on a Ferris wheel! Be sure to follow our journey here in Romania!
____________________

➡️ Our Exclusive Community! :

➡️ FOLLOW US ON INSTAGRAM:


➡️ FOR MONEY OFF AIR BnB:
(at no extra cost to you!)

➡️ SUBSCRIBE TO OUR REACTION CHANNEL:


➡️ TO BUY OUR BACKPACK:

Ștrand Praid – Cel mai mare ștrand cu apă sărată din România - județul Harghita - video dronă

Cauți un loc în care să te răcorești? Profită de răcoarea muntelui și de băile cu apă sărată de la Praid. În zilele caniculare de vară, când în multe locuri din țară fierbe pământul, aici seara este chiar răcoare, iar ziua temperaturile sunt perfecte pentru plajă. Indicațiile terapeutice ale acestor băi te vor face cu siguranță să revii, deoarece îmbină perfect sănătatea cu relaxarea.

În acest articol vei găsi impresiile mele de călătorie de la ștrandul Praid, indicațiile și contraindicațiile băilor sărate, dar și detalii despre temperatura apei, program și tarife de vizitare:

➡️ Follow me Instagram:
➡️ Follow me Facebook:

Promoveaza România împreună cu noi printr-un simplu Like & Share!

#instatravel #strand #strandpraid #praid #harghita #visitharghita #baisarate #strandcuapasarata

Praid Harghita Romania - drona 4K UHD

x

Romania. Places to visit

CE FACI ÎN Salina PRAID? Stai până la final și o să vezi !!! #praid #salina #harghita #maghiar

Salina Praid
Este o salină din județul Harghita, în bazinul munților Gurghiului, atestată încă de la 1200 și exploatată intensiv din secolul XVIII. În 1980, în salina Praid s-a deschis o bază de tratament. Este una dintre cele mai vizitate saline din România. În urma extragerii sării, s-au format goluri subterane de mari dimensiuni, unde s-a individualizat un microclimat de salină, cu temperaturi relativ constante, între 14-16 C, umiditate scazută 66-70% și presiune atmosferică mai mare decât la suprafață, în medie de 735-738 mmHg. Aerul este puternic ionizat, deosebit de eficient in tratarea afectiunilor respiratorii. Baza de tratament, aflată la „orizontul 50”, la o adâncime de 120 m, are o lățime de 20 m, o înălțime de 14 m și o lungime de mai multe sute de metri. Salina este amenajată cu spații de recreere, locuri de joacă pentru copii, restaurant, toalete, capelă pentru rugăciune, internet-cafe și un muzeu.

Salina Praid, jud. Harghita

Salina Praid se afla in localitatea Praid in jud Harghita. Accesul in salina se face cu autobuzul cam 1300 m, apoi o coborare pe (vreo 200) scari. Autobuzul intra in salina de 2 ori pe ora. In salina gasiti restaurante , spatii de joaca pt copii, parc de aventura, biserica , o expozitie de fotografii si un muzeu cu ustensile folosite in minerit . De-a lungul salinei gasiti mese si banci unde sa stai si sa mananci si spatiu suficient sa joci fotbal, tenis, etc.

Mai multe detalii gasiti pe site:

#Wellness Center Praid #Parajd #harghita #romania #travel #europe

PARAJD, HARGITA MEGYE, WELLNESS KÖZPONT
@RediscoverWellness
@TravelMixChannel
@SebiTV866
04.02.2022
la Praid prin: Bereni-Măgherani-Sărățeni-Sovata

TOP 10 CITIES TO VISIT WHILE IN ROMANIA | TOP 10 TRAVEL 2022

This video explores the TOP 10 CITIES TO VISIT WHILE IN ROMANIA | TOP 10 TRAVEL 2022.
We researched the most beautiful and breathtaking exotic travel destinations across the globe, and we have put together a travel guide of the TOP 10 CITIES TO VISIT WHILE IN ROMANIA | TOP 10 TRAVEL 2022.
This channel will explore unique places to travel, so I strongly suggest you add these Top 10 Cities To Visit to your bucket list. Tropical islands, diverse rainforests, beautiful beaches, and historic volcanoes will enhance your experience when exploring the TOP 10 CITIES TO VISIT WHILE IN ROMANIA | TOP 10 TRAVEL 2022.

#top10cities
#travelguides
#JCBRAINS
#top10travel2022

Subscribe to JC BRAINS:
x

Romania 4k - Peștera Scărișoara, Mocănița din Sovata, Roșia Montană, Salina Praid, Stațiunea Sovata

Today we will take a tour of some important tourist spots in the Apuseni mountains. We will start with the wonderful Scărișoara cave where we went from 30 degrees Celsius to 0 degrees Celsius in a very short time. Here is the largest underground glacier in Romania that has been in the cave for over 4,000 years. Then we went for a ride on the very well-maintained Sovata horse-drawn carriage that transports tourists at a maximum speed of 35 km per hour, allowing us to admire the fabulous landscapes of the area.
After the wonderful ride on the mocanica, I went to the Roman Galleries where I had a unique experience, I went underground vertically about 10 floors, the temperature being +7 to +10 degrees Celsius all year round. After visiting the Roman Galleries in Roșia Montană, we left to visit another salt mine, Salina Praid. The saline is at a depth of 120 m from the surface with relatively constant temperatures, between 14-16 C where you can find playgrounds for children. We then left for the Sovata resort, Sovata's fame is due to the Ursu and Aluniș lakes, with chlorinated and sodium waters, presenting the phenomenon of heliothermy (in the summer, the water temperature varies depending on the accumulation of solar heat in the salt water, the warm water being protected by a layer of fresh water from streams, which does not mix with salt water, but stays on the surface, acting as a thermal insulator). This causes the summer temperature of Lake Ursu (18.4 m depth), the largest heliothermal lake, to vary between 10-20 °C at the surface, 30-40 °C at a depth of 1 m and 40-60 °C at depth of 1.5 m.

Astăzi vom face un tur al unor importante puncte turistice din munții Apuseni. Vom începe cu minunata peștera Scărișoara unde am coborat de la 30 de grade celsius la 0 grade Celsius intr-un timp foarte scurt. Aici se află cel mai mare ghețar subteran din România care dăinuie în peșteră de peste 4.000 de ani. Apoi ne-am plimbat cu mocănița din Sovata, foarte bine întreținută care plimbă turiști cu o viteză de maxim 35 km pe ora având răgazul de a admira peisajele fabuloase ale zonei.
După minunata plimbare cu mocănița am plecat spre Galeriile Romane unde am avut o experiență inedită, am coborât în subteran pe verticală aproximativ 10 etaje, temperatura fiind de +7 până la +10 grade Celsius tot timpul anului. Dupa vizitarea Galeriilor Romane din Roșia Montană am plecat spre vizitarea unei alte mine dar de data aceasta de sare, Salina Praid. Salina se află la o adâncime de 120 m de la suprafață cu temperaturi relativ constante, între 14-16 C unde puteti gasi locuri de joaca pentru copii. Am plecat apoi spre stațiunea Sovata, renumele Sovatei se datorează lacurilor Ursu si Aluniș, cu ape clorurate și sodice, prezentînd fenomenul de heliotermie (vara, temperatura apei variază în funcție de acumularea căldurii solare în apa sărată, apa caldă fiind protejată de un strat de apă proaspată provenită din râulețe, care nu se amestecă cu apă sarată, ci se menține la suprafată, acționînd ca un izolator termic). Acest lucru face ca vara temperatura Lacului Ursu (18,4 m adâncime), cel mai mare lac heliotermal, să varieze între 10-20 °C la suprafață, 30-40 °C la adâncimea de 1 m și 40-60 °C la adâncimea de 1,5 m.
Watch me travel: Elena Eski si Mihai Iancovici
Tinerii: Ana Georgescu si Valeriu Carmaliga
00:00 Peștera Scărișoara ( Scărișoara Cave)
02:29 Mocănița din Sovata (Sovata little train)
08:18 Muzul mineritului din roșia Montană ( The mining museum from Roșia Montană)
12:21 Salina Praid (Praid Saline)
14:17 Stațiunea Sovata - Lacul Ursu (Sovata city - Ursu Lake)

Salt Mine (Praid) (Romania) (2019.06.28)

full video

Salina Praid 4K ❤️????????????????❤️????????

➡️

Ce am gasit la salina Praid

Ce am gasit la salina Praid
Calatoreste impreuna cu Travelistul...si nu uita sa te abonezi la canalul nostru aici pentru a fi la curent cu ultimele aparitii.
Viziteaza si pagina noastra web la:
Ne gasesti pe instagram la:
Pe Facebook ne gasesti la:
Pe Twitter ne gasesti la:
Dacă vă creați un cont pe Airbnb folosind link-ul din descriere, veți primi o reducere de 220 LEI la prima rezervare, iar noi vom beneficia de un mic credit pe care îl vom putea utiliza la rezervarile viitoare:

SOVATA, locul care NE-A LĂSAT FĂRĂ CUVINTE

#sovata #mocanita #gulas

Sovata este fenomenală, este locul care, până acum, ne-a surprins cel mai plăcut din întreaga Romanie și asta pentru că în ultimii ani Sovata s-a reinventat și arată într-un mare fel.

Fabricăm amintiri și pe:
- Facebook:
- Instagram:

Shares

x

Check Also

x

Menu