This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

10 Best place to visit in Mălini Romania

x

Mănăstirea Bogdănești, Jud Suceava, România

Mai multe detalii aici:
x

Cabana mult visată în Bucovina

Situată în legendara Bucovină, în satul Mălini, unde natura și tradițiile au rămas neschimbate, această cabană mult visată este construită, cu o fină pricepere, după meșteșugul local al îmbinării buștenilor rotunzi. Totul, de la designul rafinat al camerelor spațioase până la amenajările din curtea cabanei, care poartă semnătura unor peisagiști, este gândit să invite la desfătare, relaxare și visare. Spațiul generos al cabanei, structurat pe trei nivele și acoperind 220 mp de suprafață utilă, lasă să se vadă, în fiecare detaliu, amprenta stilistică inconfundabilă a locului și frumusețea caldă a lemnului masiv.

Mai multe detalii:

#realestate #travel #nature #RomaniaSothebysInternationalRealty #heritage #beautifulplaces #mountain #holiday #ArtmarkHistoricalEstate #chalet #Bucovina
x

#3 Malini - Saru Dornei @2020



0:00 Trip map
0:10 Malini - Iesle
1:10 Popas monumentul eroilor de la Malini
1:35 Iesle - pasul Stanisoara
12:17 Popas pasul Stanisoara
20:54 Pasul Stanisoara - Borca
22:38 Popas Paraul Ungurului
24:58 Brosteni - Darmoxa
25:47 Popas raul Negrisoara
27:11 Brosteni - Darmoxa
34:54 Popas Catrinari
35:28 Catrinari - Vatra Dornei

Music copyright: Bucovina band- check their channel here:
x

Unicate din Neamţ, la Exclusiv în România

Sâmbătă, 2 mai, de la ora 18:00, la TVR1, Cristi Tabără şi echipa Exclusiv în România ne propun să străbatem în lung şi-n lat judeţul Neamt ca să întelegem tainele acestui ţinut al sihastriilor, regiunea cu cea mai mare densitate de aşezăminte monahale din întreaga Europă. Neamţul este o zonă care deşi a mai fost batut de echipa noastră , mai are de oferit înca unicate şi multe superlative.

Vom vizita mănăstirea Secu, vom descoperi împreuna că dincolo de ameţitoarele Chei ale Bicazului se gasesc alte chei, cele mai înguste pe care le-a săpat vreodată un pârăiaş în Europa, şi anume Cheile Şugăului, Vom ajunge şi la cel mai mare lac de baraj natural din ţara noastră , lacul Cuejdel plin şi el ca Lacul Rosu cu trunchiuri care răsar din apă.

Toate acestea şi inca altele cel puţin tot atât de interesante, în editia din 2 mai a emisiunii „Exclusiv în România”, care începe la ora 18:00 pe TVR1 şi TVR+. Înregistrările emisiunii sunt online pe TVR+



x

Ce poți vedea în România - Izvoarele minerale Slănic Moldova

Staţiunea Slănic Moldova este renumită pentru cele 20 de izvoare de ape carbonatate, bicarbonatate, uşor sulfuroase, clorate, sodice, hipertonice, hipotonice şi oligominerale, izvoare descoperite încă din anul 1801. În 1852 s-au efectuat primele teste chimice, iar în 1877 au apărut primele instalaţii balneare. De-a lungul timpului, calităţile apelor minerale descoperite aici au fost confirmate prin medaliile obţinute la expoziţiile internaţionale de la Paris, Viena, Frankfurt. Specialiştii le-au comparat cu apele minerale de la Karlovy Vary, Vichy, Aix-les-Bains.
#IzvoareleSlanicMoldova #MagiaCuvintelor #SlanicMoldova

Magia Cuvintelor online:



Toate drepturile rezervate. Reproducerea neautorizată reprezintă o încălcare a legilor aplicabile. Pentru a evita încălcarea drepturilor de autor, nu încărcați acest videoclip pe canalul dvs.

All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. To avoid copyright infringement, do not upload this video to your channel

VULCANII NOROIOȘI de la Băile Homorod (Județul Brașov, România)

Vă rog să activați subtitrarea în românește!
Rezervația geologică de la Băile Homorod este situată la poalele Munților Perșani, la circa 1 km est de comuna Homorod (județul Brașov), străveche localitate săsească din secolul XII în care există o renumită biserică fortificată. Aceste băi nu mai funcționează de mult timp și nu trebuie făcută confuzia cu Băile Homorod situate la circa 45 km spre nord, în județul Harghita, între Odorheiu Secuiesc și Vlăhița (de care aparțin). La Băile Homorod (de Brașov) sunt vulcani noroioși și foste băi, iar la Băile Homorod (de Harghita) sunt ape minerale carbogazoase și o mică stațiune balneclimaterică activă. Pe suprafața rezervației (având 0,10 hectare după unii, sau 0,03 Kmp după alții) se recunosc mai multe zone în care apar emanații de ape noroioase însoțite sau nu bolboroseli și depuneri albicioase de sare. Spre deosebire de alți vulcani noroioși situați pe rama estică a Depresiunii Transilvaniei, cei de aici nu formează conuri, probabil din cauza consistenței foarte mici a noroiului. Vulcanii noroioși (sens strict) s-au format prin migrarea către suprafața pământului a gazelor scăpate din acumulări de hidrocarburi, aceste gaze antrenând apă și particule solide sub formă de noroi. Vulcanii noroioși nu au nicio legătură cu vulcanii propriu-ziși, exceptând modul de formare și anume prin depuneri succesive în jurul unui centru de erupție. În vecinătatea vulcanilor noroioși se recunosc rămășițele fostelor băi care au funcționat aici în perioada 1900-1975. În vremurie bune existau aici 6 izvoare care alimentau două bazine (și 78 de vane ?) cu apă sărată și sulfuroasă, la care, probabil după apariția vulcanilor noroioși, s-a adăugat și tratamentul cu noroi.

Sărbătoarea recoltei la Ostrov (@Exclusiv în România)

Reportaj din ediţia emisiunii Exclusiv în România difuzată sâmbătă, 17 decembrie, la TVR1 şi TVR HD, în care echipa emisiunii a ajuns la Ostrov. Aflaţi din reportajul colegilor noştri care este drumul de la adunatul strugurilor până la licoarea din pahare ne arată.

Mai multe reportaje gasiţi pe canalul nostru de YouTube




Pensiunea Leaganul Bucovinei Suceava - KaufTravel.Com - Rezervari Online

Pensiunea Leaganul Bucovinei ofera cazare în Suceava, In nord-estul Romaniei, vechea capitala a statului Moldova, unde a domnit marele Stefan, aparatorul crestinismului, ctitorul a numeroase obiective turistice actuale. Restaurantul cu interior de lemn pictat, ofera bucatarie traditionala si vegana si este disponibil in cladirea principala a la carte.

Pentru detalii si rezervari accesati

Pleci în vacanţă? Alege un loc Exclusiv în România, la TVR1

Pentru că a venit vara, Cristi Tabără şi echipa Exclusiv în România ne propun, de luni până vineri, pe TVR1, destinaţii de vacanţă din ţara noastră.

Mai multe detalii găsiţi pe tvr.ro




Echipa Exclusiv în România ajunge la maratonul Pietrei Craiului

Garofiţa Pietrei Craiului şi caprele negre sunt filmate de aproape de echipa Exclusiv în România. Vedem imaginile sâmbătă, 10 decembrie, ora 18:00, la TVR1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Mai multe detalii găsiţi pe tvr.ro




x

Cabana Vitoria Lipan si partia de ski Pojorata, Malini Suceava - AeroFilm.ro

Cabana Vitoria Lipan va invita sa petreceti momente de neuitat, intr-un spatiu nepoluat, pitoresc si cu privelisti montane superbe, in zona Valeni-Stanisoara -- Malini, judetul Suceava.

Este asezata intr-un cadru natural splendid, inconjurata de paduri de amestec conifere cu rasinoase si pajisti. Pe langa cabana se revarsa raul Suha, iar la distanta de 100 m se afla amplasata Partia de ski Pojorata, unde iarna se pot practica sporturile specifice anotimpului rece.

DJ209B, Loc Văleni-Stânișoara, Com. Mălini, Jud. Suceava, 727354
(Langa partia de ski Pojorata Malini)

Telefon: +40 744 644 401

E-mail: office@vitorialipan.ro

Echipa Exclusiv în România ajunge în Munţii Apuseni

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 18:00, la TVR1, echipa Emisiunii Exclusiv în România ne invită să descoperim câteva dintre frumuseţile Apusenilor, dar şi muzica locului. Mai multe detalii găsiţi pe tvr.ro




Exclusiv în România: Bistriţa - periplu pascal (@TVR1)

Ediţia specială de Paşti Exclusiv în România, difuzată în anul 2017 la #TVR1, când echipa emisiunii ne-a invitat să descoperim biserici deosebite şi locuri de poveste din judeţul Bistriţa.

Mai multe emisiuni găsiţi online:




Exclusiv în România: Redescoperirea Buzăului (@TVR1)

Ediţia emisiunii Exclusiv în România, difuzată duminică, 18 aprilie, la #TVR1, când Cristi Tabără şi echipa sa ne-au propus să descoperim minunata zonă a Buzăului, care nu și-a terminat de dezvăluit obiectivele unicat, de spus poveștile fascinante și de arătat obiceiurile inedite.







Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. Conținutul nu poate fi copiat, postat pe niciun canal media online sau pe rețele sociale fără acordul TVR.

TVR este marca înregistrată și este protejată.

Credință, voie bună și istorie la Exclusiv în România, pe TVR1

TVR1 vă invită să aflați povestea unor oameni aleși și a unor obiective turistice din Hunedoara și Bihor sâmbătă, 11 mai, de la ora 16:30, într-o nouă ediţie Exclusiv în România. Mai multe detalii găsiţi pe tvr.ro




x

Chiari - ITALY 2019 Road Trip DASHCAM WWW.TOFIL.NET

???? £1.00 Donation Click here ???? ???? WWW.TOFIL.NET ???? REC DATE - 2018 #tofil
MOVIES MAP ????
===========================================
#Chiari

Atractii turistice in zona Manastirii Neamt

Îi cunoaştem pe Letiţia Orşivschi şi pe bădiţa Traian, Tezaur Uman Viu, la Exclusiv în România

Muzeul Oului din Vama găzduieşte peste 11.000 de exponate din întreaga lume. Le admirăm alături de Cristi Tabără şi echipa Exclusiv în România, pe 12 decembrie, de la ora 17.00, la #TVR1, când îl cunoaştem şi pe bădiţa Traian, Tezaur Uman Viu.

Mai multe detalii găsiţi pe tvr.ro







Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. Conținutul nu poate fi copiat, postat pe niciun canal media online sau pe rețele sociale fără acordul TVR.

TVR este marca înregistrată și este protejată.

Exclusiv în România: Călătorie în Alba, pe drumul încoronării (@TVR1)

Ediţia emisiunii Exclusiv în România difuzată sâmbătă, 26 mai, la TVR1, în care echipa emisiunii s-a întoars la Alba Iulia pentru a merge pe drumul Încoronării. Aflăm istoria catedralei construite în cinstea evenimentului și povestea acelei zile de sărbătoare.

Mai multe detalii găsiţi pe tvr.ro




Pesteri, chei, cascade in Banat - Buhui, Ponor Uscata, Ochiul Beu, Beusnita, Bigar, Nerei

Everyday is a holiday
Incepand cu acst vlog vom incerca sa realizam fiecare episod atat in engleza, cat si in romana.

Astazi va invitam alaturi de noi in muntii Banatului. Vom arunca un ochi asupra catorva obiective mai importante, ce pot fi vazute cel mai bine intr-o iesire de weekend.

Dupa ce in episodul trecut am petrecut 5 ore aventuroase si umede in cea mai mare PESTERA din Banat (BUHUI), unde am incercat sa filmam chiar si cu drona in interior (Pestera Buhui are 3 intrari, accesibile pe drumuri forestiere
5km distanta de Anina), astazi continuam aventurile noastre din zona Aninei cu PESTERA PONOIR USCATA, aflata chiar sub drumul national Anina-Oravita, in apropierea fostei Termocentrale
de la Crivina. Inceputul potecii ce coboara in cateva minute la pestera este marcat.
Pestera este destul de degradata, dar fiind usor accesibila si...gratis, merita efortul de a cobora pana la ea.

Dupa 1 ora de condus de acolo, prin Oravita si Potoc se ajunge in Parcul National Cheile Nerei-Beusnita, la Pastravaria de pe Valea Beului (Pana dupa satul Potoc, la Podul Beului drumul este asfaltat, apoi va asteapta cativa
km de drum forestier. Langa Pastravarie se poate campa, este o poiana unde este plin de masini si coruti, un mic restaurant, turisti, montaniarzi, paltonari, sacosari, etc :)

Circuitul de la pastravarie pana la lacul OCHIUL BEU(Ochiul Bei dupa alte surse) si CASCADELE BEUSNITEI dureaza 2-3 ore sau chiar mai mult, in functie de cat de sus avansati pe valea Beusnitei.
De notat ca vara cascadele mari pot fi secate aproape complet.

La Podul Beu sunte practic deja in CHEILE NEREI, obiectiv care insa nu poate fi vazut intr-o ora-doua. Alocati cel putin o zi pentru acest canion foarte spectaculos.
Desi lungimea totala a cheilor este de peste 20km (de la Sopotul Nou la Sasca Montana), cea mai salbatica si spectaculoasa sectiune este cea dintre Lacul Dracului si Cantonul Damian.
Primavara, cand apele sunt mari, Nera devine unul dintre cele mai bune rauri romanesti pentru rafting (clasa I -usor). Imaginile din Cheile Nerei sunt de la filmari vechi realizate la o calitate mediocra, fapt pentru care ne cerem scuze.

Nu puteam incheia turul nostru prin Banatul Montan fara a bifa celebra cascada Bigar. Declarata de catre revista online The world geography ca fiind ocupanta primului loc in topul mondial
al celor mai originale cascade, aceasta pare in realitate mult mai modesta decat in poze. Dar merita cu prisosinta o vizita. Ea se afla situata pe DN57B, intre Anina si Bozovici, accesul putandu-se face
dinspre Timisoara (prin Oravita-Anina), Deva (prin Lugoj-Resita-Anina) sau dinspre Baile Herculane (prin Iablanita-Bozovici).
O parte din imaginile de la Cascada Bigar ne-au fost puse la dispozitie (si ii multumim foarte mult) de catre Danny G, de la canalul de youtube Atmosphere Studio. Puteti da un ochi pe acolo, are multe clipuri
de muzica populara si cateva la exceptionala muzica electronica si ambientala compusa chiar de el!

Va multumim ca ne urmariti si nu uitati ca orgoliul ne este gadilat in mod extrem de placut daca bifati butoanele de subscribe si clopotelul.
Apreciem orice comentariu, ne place sa avem atat fanI cat si hateri :)
Asteptam parerile voastre referitor la continuarea vlogului nostru in limba romana, engleza sau in ambele.
-----------
Eu, Adrian sunt fost moderator, producator si realizator de emisiuni Tv la statii locale si regionale din Arad. De profesie sunt farmacist, dar televiziunea a fost mereu marele meu hobby. Alaturi de caltorii si sporturi extreme, desigur.

Eu, Alecsandra sunt medic stomatolog. Si sotia lui Adrian :)

Impreuna am lansat la inceputul anului 2018 canalul de youtube de calatorii si aventuri EveryDayHoliDay. La inceput in limba engleya, iar acum si in limba romana.

Ne bucuram daca ne urmaresti aventurile prin toate tarile lumii. ramai alaturi de noi pentru ca fiecare zi trebuie sa fie vacanta!

filmat cu:

Sony A6500 cu OSS 16-50
gimbal Zhiyun Crane 2
Drona DJI Mavic Air
microfon Rode Smartlav+
GoPro Hero 6
Iphone 6s
Samsung Galaxy S7 Edge

Multumiri

music: Daniel Galea (Danny G)-
fotos (intro): Calin Andra -

Shares

x

Check Also

x

Menu