This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

Plazhet më të bukura të Shqipërisë

x

20 plazhet më të bukura në Shqipëri - Gota News

20 plazhet më të bukura në Shqipëri - Gota News
Lajmi:
Bëni like dhe follow GotaNews në:

Facebook:
Instagram:

____________________________

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në AppStore dhe PlayStore.

► Android:
► IOS:

____________________________

Dërgoni video/foto për çdo gjë që dëshironi te bëhet publike. Stafi i GotaNews.tv do të marrë ne shqyrtim çdo material që do të dërgoni.

Kontakt +355694004011 / +355697052999 (Viber, Whatss App, SMS)
#plazhet #shqiperi #pertuvizituar
x

Kto janë 8 Plazhet më mahnitëse në Shqipëri - The 8 Most Stunning Beaches in Albania

LIKE dhe SUBSCRIBE per video te tjera interesante !

© All rights reserved Albanian Pulse
x

19 vendet më të bukura në Shqipëri (Albania) - Gota News

19 vendet më të bukura në Shqipëri - Gota News
Lajmi:

Subscribe në Gota News në kanalin e YouTube

Bëni like dhe follow GotaNews në:

Facebook:
Instagram:

____________________________

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në AppStore dhe PlayStore.

► Android:
► IOS:

____________________________

Dërgoni video/foto për çdo gjë që dëshironi te bëhet publike. Stafi i GotaNews.tv do të marrë ne shqyrtim çdo material që do të dërgoni.

Kontakt +355694004011 / +355697052999 (Viber, Whatss App, SMS)
#vendet #shqiperi #pertuvizituar
x

Plazhet me te bukur ne Shqiperi

tek ket video jan plazhet me te bukur ne shqiperi
x

Vende të bukura të Shqiperisë për tu vizituar, (The most beautiful places to be visited in Albania)

LIKE dhe SUBSCRIBE per video te tjera interesante !

© All rights reserved Albanian Pulse

6 Fshatrat Më të Bukur Në Shqipëri Për Tu Vizituar

Na ndiqni edhe ne Facebook -

Kto janë 8 qytetet më bukura shqiptare - 8 most beautiful Albanian Towns

LIKE dhe SUBSCRIBE per video te tjera interesante !
Nese jeni te interesuar per te ditur kush jane gatimet tradicionale Shqipetare sipas qyteteve klikoni linkun me poshte:

Faleminderit..!
© All rights reserved Albanian Pulse

Vendet turistike me te bukura ne Shqiperi

THANKS FOR WATCHING :)
Mos harroni te beni Like , Share Dhe Subscrib ne kanalin tone per te mos humbur asnje video :)
-
Top 5 destinacionet qe duhet vizituar ne sezonin turistik ne Shqiperi.
1. Plazhi pasqyrat Ksamil
2. Gjiri kakomes Lukove
3. Ishulli Sazani
4. Gjiri Grames
5. Rana e hedhun- Shengjin
-
--- 5 RRUGET ME TE RREZIKSHME NE BOTE.
-
#Albania #Shqiperi #natyre #kulture

20 Ishujt më të bukur në botë - 20 Most Beautiful Islands in the World

LIKE dhe SUBSCRIBE per video te tjera interesante !

© All rights reserved Albanian Pulse

10 ishujt më tërheqës të Greqisë - Gota News

10 ishujt më tërheqës të Greqisë - Gota News
Lajmi :
Fakte Interesante nga Vendi dhe Bota
Subscribe në Gota News në kanalin e YouTube

Bëni like dhe follow GotaNews në:

Facebook:
Instagram:
____________________________

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në AppStore dhe PlayStore.

► Android:
► IOS:

____________________________

Dërgoni video/foto për çdo gjë që dëshironi te bëhet publike. Stafi i GotaNews.tv do të marrë ne shqyrtim çdo material që do të dërgoni.

Kontakt +355694004011 / +355697052999 (Viber, Whatss App, SMS)
#10ishujt #greqi #fakteinteresante
x

Plazhi Vlorës 1, Vlorë, Albania

If you are nearby the albanian city Vlorë or you plan to spent your vacation in Albania and you also like beautiful long sandy beaches you have to visit this city beach. It's very easy to reach with your vehicle and you can park directly on the beach, where you need to be the customer of the beach bar, or in the vicinity. The beach is around 2 kilometres long up to 75 m wide. The inclination of the beach is very low, it's almost flat. The water entry is very nice and swimming starts at around 50 m, which makes it a perfect beach for small children to play safely at the shoreline. This whole area is very organised and you have many benches and paths to walk around. Many beach services are available here, even sport fields and children playgrounds. Around the whole area you have a lot of restaurants and beach bars, also other type of catering to please your needs.You will find many types of accommodation here, the most present are certainly hotels which are available directly at the beach.
To get more info about this beach click here:


Se ti trovi nelle vicinanze della città albanese Valona o hai intenzione di trascorrere le tue vacanze in Albania e ti piacciono anche le belle spiagge sabbiose che devi visitare questa spiaggia cittadina. È molto facile da raggiungere con il tuo veicolo e puoi parcheggiare direttamente sulla spiaggia, dove devi essere cliente del bar della spiaggia o nelle vicinanze. La spiaggia è lunga circa 2 chilometri e larga fino a 75 m. L'inclinazione della spiaggia è molto bassa, è quasi piatta. L'ingresso all'acqua è molto bello e il nuoto inizia a circa 50 m, il che lo rende una spiaggia perfetta per i bambini piccoli che giocano in sicurezza sul litorale. Tutta questa zona è molto organizzata e ci sono molte panchine e percorsi per passeggiare. Molti servizi di spiaggia sono disponibili qui, anche campi sportivi e campi da gioco per bambini. Intorno alla zona ci sono molti ristoranti e bar sulla spiaggia, anche altri tipi di catering per soddisfare le tue esigenze. Qui troverai molti tipi di alloggi, i più presenti sono sicuramente gli hotel che sono disponibili direttamente sulla spiaggia.

Ако сте во близина на албанскиот град Валона или планирате да го поминете годишниот одмор во Албанија и исто така ви се допаѓаат прекрасни долги песочни плажи, мора да ја посетите оваа градска плажа. Тоа е многу лесно да се постигне со вашето возило и можете да паркирате директно на плажа, каде што треба да бидете клиент на бар на плажа или во близина. Плажата е долга околу 2 километри ширина до 75 m. Наклон на плажа е многу ниска, скоро е рамна. Влезот на вода е многу убав, а пливањето започнува на околу 50 м, што го прави совршена плажа за малите деца да играат безбедно на крајбрежјето. Целата оваа област е многу организирана и имате многу клупи и патеки за прошетка. Многу услуги за плажа се достапни тука, дури и спортски терени и детски игралишта. Околу целата област имате голем број ресторани и барови на плажа, исто така друг вид на угостителство за да ги задоволите вашите потреби. Hereе најдете многу видови на сместување овде, најприсутни се хотелите кои се достапни директно на плажа.

Nëse jeni afër qytetit shqiptar Vlorë ose planifikoni të kaloni pushimet tuaja në Shqipëri dhe ju pëlqen gjithashtu plazhet e bukura me rërë të gjatë, duhet të vizitoni këtë plazh të qytetit. Toshtë shumë e lehtë për tu arritur me automjetin tuaj dhe ju mund të parkoni direkt në plazh, ku duhet të jeni klienti i barit të plazhit, ose në afërsi. Plazhi është i gjatë rreth 2 kilometra i gjatë deri 75 m i gjerë. Prirja e plazhit është shumë e ulët, është pothuajse e sheshtë. Hyrja në ujë është shumë e bukur dhe noti fillon nga rreth 50 m, gjë që e bën atë një plazh të përsosur për fëmijët e vegjël të luajnë me siguri në vijën e bregdetit. Kjo zonë e tërë është shumë e organizuar dhe keni shumë stola dhe shtigje për të shëtitur. Shumë shërbime plazhi janë të disponueshme këtu, madje edhe fusha sportive dhe shesh lojërash për fëmijë. Në të gjithë zonën ju keni shumë restorante dhe bare plazhi, gjithashtu edhe lloj tjetër të hotelierisë për të kënaqur nevojat tuaja. Do të gjeni shumë lloje akomodimi këtu, më të pranishmit janë sigurisht hotelet që janë në dispozicion direkt në plazh.
Për të marrë më shumë informacione rreth këtij plazhi klikoni këtu:


For more beaches visit our website /Për më shumë plazhe vizitoni faqen tonë të internetit:

For more stunning videos of beaches visit our youtube channel / Për më shumë video mahnitëse të plazheve vizitoni kanalin tonë në youtube:

Follow us on facebook / Na ndiqni në facebook:

Follow us on Instagram / Na ndiqni në Instagram:

Albania Top 10 attractions - 10 vendet me te Bukura ne Shqiperi

ALBANIA: Top 10 Travel Destinations, Tourist Spots and Attractions, Top Rated Attractions in Albania. 10 destinacionet me te bukura te Shqiperise

VLORA DHE SARANDA ne HD.National Geographic:Shqiperia destinacion boteror per plazhet me te mira.

Lexoni gazeten Apokalipsi ne

Natyra e bukur shqiptare

Në këtë interval relaksues mund të shikoni pamje të bukura të Alpeve Shqiptare, nga ujvara tek lulet, nga shkëmbi te kodrat e blerta, nga brejat me borë deri tek stanet e vjetra të jetës baritore, nga lëvizjet e turistëve në majat e alpeve deri tek aktivitetet kulturore dhe folklorike.

Discovery Jeep Albania, part 42 (Plazhet e fshehta te Zvernecit, Vlore)

Plazhet e fshehta te Zvernecit, Vlore. Keta jane nga plazhet me te bukura, te virgjera, te pashkelura te bregdetit ranor ne Shqiperi.
x

Kolazh me fotot më të bukura nga Shqipëria

Kolazh me fotot më të bukura nga Shqipëria. Shijoni këto pamje të mrekullueshme nga Shqipëria diamanti i vogel i Ballkanit. Një vend ku do gjeni gjithcka, që nga malet e thepisur deri te plazhet e paprekura.

Plazhi Narta, Nartë, Albania

If you are near the Albanian city of Vlorë or would like to spend your vacation in Albania and also like beautiful long sandy beaches, you must visit the neighboring small town of Narta and its long sandy beach. It is very easy to get to with your vehicle and you can park right on the beach next to the road. The beach is several kilometers long and in some places even more than 100 meters wide. The inclination of the beach is very slight, it is almost flat. The water entry is very nice and swimming starts at approx. 75 m. Because the water here is so shallow, it is also suitable for small children to play in the water. Children's playgrounds are also available on the beach. Many beach services are available here. There are many restaurants and beach bars throughout the area as well as other types of catering to meet your needs. There is no accommodation directly on the beach, but there is more in the city of Narta or the city of Vlorë.
To get more info about this beach click here:


Se ti trovi vicino alla città albanese di Valona o desideri trascorrere le tue vacanze in Albania e ti piacciono anche le belle spiagge sabbiose, devi visitare la vicina cittadina di Narta e la sua lunga spiaggia sabbiosa. È molto facile da raggiungere con il tuo veicolo e puoi parcheggiare proprio sulla spiaggia vicino alla strada. La spiaggia è lunga diversi chilometri e in alcuni punti anche più larga di 100 metri. L'inclinazione della spiaggia è molto leggera, è quasi piatta. L'ingresso dell'acqua è molto bello e il nuoto inizia a circa 75 m. Poiché l'acqua qui è così poco profonda, è adatta anche per i bambini piccoli che giocano nell'acqua. Sulla spiaggia sono disponibili anche campi da gioco per bambini. Molti servizi di spiaggia sono disponibili qui. Ci sono molti ristoranti e bar sulla spiaggia in tutta l'area e altri tipi di catering per soddisfare le tue esigenze. Non ci sono alloggi direttamente sulla spiaggia, ma ce n'è di più nella città di Narta o nella città di Vlorë.

Ако сте близу албанскиот град Валона или сакате да го поминете вашиот одмор во Албанија и исто така како убави долги песочни плажи, мора да го посетите соседниот мал град Нарта и неговата долга песочна плажа. Многу е лесно да се стигнете со вашето возило и можете да паркирате десно на плажа веднаш до патот. Плажата е долга неколку километри, а на некои места дури и повеќе од 100 метри ширина. Наклон на плажа е многу мала, таа е скоро рамна. Влезот на вода е многу убав, а пливањето започнува од приближно 75 m. Бидејќи водата овде е толку плитка, исто така е погодно за малите деца да играат во водата. Детски игралишта се исто така достапни на плажа. Многу услуги за плажа се достапни овде. Постојат многу ресторани и барови на плажа низ целата област, како и други видови на угостителство за да ги задоволат вашите потреби. Нема сместување директно на плажа, но има повеќе во градот Нарта или градот Валона.

Wenn Sie in der Nähe der albanischen Stadt Vlorë sind oder Ihren Urlaub in Albanien verbringen möchten und auch schöne lange Sandstrände mögen, müssen Sie die benachbarte Kleinstadt Narta und ihren langen Sandstrand besuchen. Es ist sehr leicht mit Ihrem Fahrzeug ihn zu erreichen und Sie können direkt am Strand neben der Straße parken. Der Strand ist mehrere Kilometer lang und stellenweise sogar mehr.

Nëse jeni afër qytetit shqiptar të Vlorës ose dëshironi të kaloni pushimet tuaja në Shqipëri dhe gjithashtu si plazhe të bukura me rërë të gjatë, duhet të vizitoni qytetin fqinj të vogël të Nartës dhe plazhin e tij të gjatë me rërë. Shtë shumë e thjeshtë për tu arritur me automjetin tuaj dhe ju mund të parkoni drejt plazhit pranë rrugës. Plazhi është i gjatë disa kilometra dhe në disa vende edhe më i gjerë se 100 metra i gjerë. Prirja e plazhit është shumë e vogël, është pothuajse e sheshtë. Hyrja në ujë është shumë e bukur dhe noti fillon nga afro 75 m. Për shkak se uji këtu është aq i cekët, është gjithashtu i përshtatshëm për fëmijët e vegjël të luajnë në ujë. Shesh lojërash për fëmijë janë gjithashtu në dispozicion në plazh. Shumë shërbime plazhi janë në dispozicion këtu. Ka shumë restorante dhe bare të plazhit në të gjithë zonën, si dhe lloje të tjera të hotelierisë për të përmbushur nevojat tuaja. Nuk ka strehim direkt në plazh, por ka më shumë në qytetin e Nartës ose në qytetin e Vlorës.
Për të marrë më shumë informacione rreth këtij plazhi klikoni këtu:


For more beaches visit our website /Për më shumë plazhe vizitoni faqen tonë të internetit:

For more stunning videos of beaches visit our youtube channel / Për më shumë video mahnitëse të plazheve vizitoni kanalin tonë në youtube:

Follow us on facebook / Na ndiqni në facebook:

Follow us on Instagram / Na ndiqni në Instagram:

Plazhi Orikum 3, Orikum, Albania

The first beach you will encounter when driving up the coastline from south to the north part of Albania in the region Vlorë, after you cross the seaside mountains and drive down the 1000 metres high mountain pass, is the beach in the small town Orikum. The beach is a few kilometres long and up to 40 metres wide. To park your vehicle, also motorhomes, here is not a problem, you simply leave your car beside the road. The main surface is fine gravel mixed with sand. The water entry here is very nice and swimming starts at around 10 metres. Along the whole stretch of the beach you have many restaurants and beach bars and so are also the beach services available around those spots. Because of a few hotels directly on the beach you can also plan to stay here for your holidays.
To get more info about this beach click here:


Η πρώτη παραλία που θα συναντήσετε κατά την οδήγηση της ακτογραμμής από το νότο έως το βόρειο τμήμα της Αλβανίας στην περιοχή Vlorë, αφού διασχίσετε τα παραθαλάσσια βουνά και κατεβείτε κάτω από το 1000 μέτρων ύψος, είναι η παραλία στη μικρή πόλη Orikum. Η παραλία έχει μήκος λίγα χιλιόμετρα και πλάτος έως 40 μέτρα. Για να παρκάρετε το όχημά σας, αλλά και τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα, εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά αφήνετε το αυτοκίνητό σας δίπλα στο δρόμο. Η κύρια επιφάνεια είναι λεπτό χαλίκι αναμεμιγμένο με άμμο. Η είσοδος του νερού εδώ είναι πολύ ωραία και η κολύμβηση ξεκινά περίπου 10 μέτρα. Σε όλη την έκταση της παραλίας έχετε πολλά εστιατόρια και beach bar, όπως και οι υπηρεσίες παραλίας που διατίθενται σε αυτά τα σημεία. Λόγω μερικών ξενοδοχείων απευθείας στην παραλία, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε να μείνετε εδώ για τις διακοπές σας.

Првата плажа со која ќе се сретнете при возење по крајбрежјето од југ кон северниот дел на Албанија во регионот Валор, откако ќе ги преминете крајбрежните планини и ќе возите по планинскиот превој 1000 метри, е плажата во малиот град Орикум. Плажата е долга неколку километри и ширина до 40 метри. Да го паркирате вашето возило, исто така и моторните автомобили, тука не е проблем, едноставно го оставате автомобилот покрај патот. Главната површина е фин чакал измешан со песок. Внесот на вода тука е многу убав, а пливањето започнува на околу 10 метри. По целата должина на плажата, имате многу ресторани и барови на плажа, а исто така се достапни и услугите на плажа околу тие места. Поради неколку хотели директно на плажа, можете исто така да планирате да останете тука за одморите.

La prima spiaggia che incontrerai percorrendo la costa da sud a nord dell'Albania nella regione di Valona, dopo aver attraversato le montagne sul mare e aver guidato lungo il passo di montagna alto 1000 metri, è la spiaggia nella piccola città Orikum. La spiaggia è lunga pochi chilometri e larga fino a 40 metri. Per parcheggiare il tuo veicolo, anche i camper, qui non è un problema, devi semplicemente lasciare l'auto accanto alla strada. La superficie principale è di ghiaia fine mista a sabbia. L'ingresso all'acqua qui è molto bello e il nuoto inizia a circa 10 metri. Lungo tutto il tratto di spiaggia ci sono molti ristoranti e bar sulla spiaggia e così sono anche i servizi di spiaggia disponibili intorno a quei luoghi. A causa di alcuni hotel direttamente sulla spiaggia, puoi anche pianificare di soggiornare qui per le tue vacanze.

Plazhi i parë me të cilin do të hasni kur ngisni vijën bregdetare nga jugu në pjesën veriore të Shqipërisë në rajonin e Vlorës, pasi të kaloni malet bregdetare dhe të zbrisni në kalimin e malit 1000 metra të lartë, është plazhi në qytetin e vogël Orikum. Plazhi është i gjatë disa kilometra dhe i gjerë deri 40 metra. Për të parkuar automjetin tuaj, gjithashtu motorët, këtu nuk është problem, thjesht e lini makinën tuaj pranë rrugës. Sipërfaqja kryesore është zhavorri i imët i përzier me rërë. Hyrja e ujit këtu është shumë e bukur dhe noti fillon nga rreth 10 metra. Përgjatë gjithë shtrirjes së plazhit keni shumë restorante dhe bare plazhi dhe po kështu janë në dispozicion edhe shërbimet e plazhit përreth atyre vendeve. Për shkak të disa hoteleve direkt në plazh, ju gjithashtu mund të planifikoni të qëndroni këtu për pushimet tuaja.
Për të marrë më shumë informacione rreth këtij plazhi klikoni këtu:


For more beaches visit our website /Për më shumë plazhe vizitoni faqen tonë të internetit:


For more stunning videos of beaches visit our youtube channel / Për më shumë video mahnitëse të plazheve vizitoni kanalin tonë në youtube:


Follow us on facebook / Na ndiqni në facebook:

Follow us on Instagram / Na ndiqni në Instagram:

Plazhi Vjetër, Vlorë, Albania

If you are nearby the Albanian city Vlorë or you plan to spent your vacation in Albania and you also like beautiful long sandy beaches, you have to visit this city beach. It's very easy to reach with your vehicle and you can park directly on the beach, literally on the beach. The beach is several kilometres long and on some places even more than to 100 m wide. The inclination of the beach is very low, it's almost flat. The water entry is very nice and swimming starts at around 75 m, which makes this beach ideal for your youngsters to play safely at the shoreline. Many beach services are available here. Around the whole area you have a lot of restaurants and beach bars, also other type of catering to please your needs.You will find many types of accommodation here, the most present are certainly hotels which are available directly at the beach.

To get more info about this beach click here:


Se ti trovi nelle vicinanze della città albanese Valona o hai intenzione di trascorrere le tue vacanze in Albania e ti piacciono anche le belle spiagge sabbiose, devi visitare questa spiaggia cittadina. È molto facile da raggiungere con il tuo veicolo e puoi parcheggiare direttamente sulla spiaggia, letteralmente sulla spiaggia. La spiaggia è lunga diversi chilometri e in alcuni punti anche più larga di 100 m. L'inclinazione della spiaggia è molto bassa, è quasi piatta. L'ingresso all'acqua è molto bello e il nuoto inizia a circa 75 m, il che rende questa spiaggia ideale per i tuoi giovani a giocare in sicurezza sul litorale. Molti servizi di spiaggia sono disponibili qui. Intorno alla zona ci sono molti ristoranti e bar sulla spiaggia, anche altri tipi di catering per soddisfare le tue esigenze. Qui troverai molti tipi di alloggi, i più presenti sono sicuramente gli hotel che sono disponibili direttamente sulla spiaggia.

Ако сте во близина на албанскиот град Валона или планирате да го поминете годишниот одмор во Албанија и исто така ви се допаѓаат прекрасни долги песочни плажи, мора да ја посетите оваа градска плажа. Многу е лесно да се постигне со вашето возило и можете да паркирате директно на плажа, буквално на плажа. Плажата е долга неколку километри, а на некои места дури и повеќе од 100 метри ширина. Наклон на плажа е многу ниска, скоро е рамна. Влезот на вода е многу убав, а пливањето започнува на околу 75 м, што ја прави оваа плажа идеална за вашите млади да играат безбедно на крајбрежјето. Многу услуги за плажа се достапни овде. Околу целата област имате голем број ресторани и барови на плажа, исто така друг вид на угостителство за да ги задоволите вашите потреби. Hereе најдете многу видови на сместување овде, најприсутни се хотелите кои се достапни директно на плажа.

Wenn Sie in der Nähe der albanischen Stadt Vlorë sind oder Ihren Urlaub in Albanien verbringen möchten und auch schöne lange Sandstrände mögen, müssen Sie diesen Stadtstrand besuchen. Es ist sehr einfach mit Ihrem Fahrzeug den Strand zu erreichen und Sie können direkt am Strand parken, buchstäblich am Strand. Der Strand ist mehrere Kilometer lang und stellenweise sogar mehr als 100 m breit. Die Neigung des Strandes ist sehr gering, es ist fast flach. Der Wassereintritt ist sehr schön und das Schwimmen beginnt bei ca. 75 m, was diesen Strand ideal für Ihre Kinder macht, um sicher an der Küste zu spielen.

Nëse jeni afër qytetit shqiptar të Vlorës ose po planifikoni të kaloni një pushim në Shqipëri dhe ju gjithashtu doni plazhet e bukura me rërë të gjatë, duhet të vizitoni këtë plazh të qytetit. Qasja në plazh me makinë është shumë e lehtë, ku ju mund të parkoni direkt në plazh, fjalë për fjalë në plazh. Plazhi është i gjatë disa kilometra, në disa vende edhe më shumë se 100 m. Pjerrësia e plazhit është shumë e ulët, pothuajse e nivelit. Hyrja në ujë është shumë e bukur dhe noti fillon nga rreth 75 m, duke e bërë këtë plazh ideal për të vegjlit tuaj të luajnë me siguri përgjatë bregut. Shumë shërbime plazhi janë në dispozicion këtu. Në të gjithë zonën keni shumë restorante dhe bare në plazh, si dhe lloje të tjera shërbimesh për të përmbushur pothuajse të gjitha nevojat tuaja. Këtu do të gjeni shumë lloje të akomodimit, më të pranishmit janë padyshim hotelet që janë në dispozicion direkt në plazh.

Për të marrë më shumë informacione rreth këtij plazhi klikoni këtu:


For more beaches visit our website /Për më shumë plazhe vizitoni faqen tonë të internetit:


For more stunning videos of beaches visit our youtube channel / Për më shumë video mahnitëse të plazheve vizitoni kanalin tonë në youtube:


Follow us on facebook / Na ndiqni në facebook:

Follow us on Instagram / Na ndiqni në Instagram:

Plazhi Bojo, Orikum, Albania

This beach has got to be one of the best organised, beautiful, family friendly, green, with high quality beach services beaches in Albania. When visitting this beach you can be sure it will stay in your memory forever. You will find it in the small town Orikum when driving up the coastline from south to north part of Albania in the region Vlorë, after you cross the seaside mountains and drive down the 1000 metres high mountain pass. The beach Is 500 metres long and up to 30 metres wide. To park your vehicle also motorhomes here is not a problem, you simply leave your car beside the road. The main surface is fine gravel mixed with sand, and you also have a lot of grass here, even some trees. The water entry here is very nice and swimming starts at around 10 metres. This is actually a beach resort with lots of beach services as well as many beach bars and restaurants. It's a truly family type beach, you have so many space for your children to play safely on the high quality children's playgrounds or just simply enjoying the green grass fields. Because of a few hotels, apartments and resorts directly on the beach you can also plan to stay here for your holidays, you certainly won't regret it.

To get more info about this beach click here:


Questa spiaggia deve essere una delle spiagge meglio organizzate, belle, adatte alle famiglie, verdi, con servizi di spiaggia di alta qualità in Albania. Quando visiti questa spiaggia puoi essere sicuro che rimarrà per sempre nella tua memoria. Lo troverai nella piccola città di Orikum quando percorri la costa da sud a nord dell'Albania nella regione di Valona, ​​dopo aver attraversato le montagne sul mare e guidare lungo il passo di montagna alto 1000 metri. La spiaggia è lunga 500 metri e larga fino a 30 metri. Per parcheggiare il tuo veicolo anche i camper qui non sono un problema, devi semplicemente lasciare l'auto accanto alla strada. La superficie principale è di ghiaia fine mista a sabbia, e qui c'è anche molta erba, persino alcuni alberi. L'ingresso all'acqua qui è molto bello e il nuoto inizia a circa 10 metri. Questo è in realtà un resort sulla spiaggia con molti servizi sulla spiaggia e molti bar e ristoranti sulla spiaggia. È una spiaggia di tipo veramente familiare, hai così tanti spazi per far giocare i tuoi bambini in sicurezza nei campi da gioco per bambini di alta qualità o semplicemente godersi i campi di erba verde. A causa di alcuni hotel, appartamenti e resort direttamente sulla spiaggia, puoi anche pianificare di soggiornare qui per le tue vacanze, sicuramente non te ne pentirai.

Ky plazh duhet të jetë një nga plazhet më të organizuar, të bukur, miqësor familjar, jeshil, me plazhe të shërbimeve me cilësi të lartë në Shqipëri. Kur vizitoni këtë plazh mund të jeni i sigurt se do të qëndrojë në kujtesën tuaj përgjithmonë. Do ta gjeni në qytetin e vogël Orikum kur ngrini vijën bregdetare nga jugu në pjesën veriore të Shqipërisë në rajonin e Vlorës, pasi të kaloni malet bregdetare dhe të zbrisni kalimin malor të lartë 1000 metra. Plazhi është i gjatë 500 metra dhe i gjerë deri 30 metra. Për të parkuar automjetin tuaj gjithashtu motorët këtu nuk është problem, ju thjesht lënë makinën tuaj pranë rrugës. Sipërfaqja kryesore është zhavorri i imët dhe i përzier me rërë, dhe ju keni shumë bar këtu, madje disa pemë. Hyrja e ujit këtu është shumë e bukur dhe noti fillon nga rreth 10 metra. Ky është në të vërtetë një vendpushim plazhi me shumë shërbime në plazh, si dhe shumë bare dhe restorante plazhi. Ashtë me të vërtetë një plazh i tipit familjar, ju keni kaq shumë hapësirë ​​që fëmijët tuaj të luajnë të sigurt në fushat e fëmijëve me cilësi të lartë ose thjesht duke shijuar fushat me bar të gjelbër. Për shkak të disa hoteleve, apartamenteve dhe vendpushimeve direkt në plazh, ju gjithashtu mund të planifikoni të qëndroni këtu për pushimet tuaja, ju sigurisht nuk do të pendoheni.

Për të marrë më shumë informacione rreth këtij plazhi klikoni këtu:


Eksploroni fotografi me rezolucion të lartë, zhytuni në sferën 360 panoramë, foto parkimi, foto në rrugë, ueb kamera, moti i gjallë, temperatura e ujit të gjallë, karakteristikat e plazhit, akomodimi dhe informacione të tjera të dobishme.

For more beaches visit our website /Për më shumë plazhe vizitoni faqen tonë të internetit:

For more stunning videos of beaches visit our youtube channel / Për më shumë video mahnitëse të plazheve vizitoni kanalin tonë në youtube:


Follow us on facebook / Na ndiqni në facebook:

Follow us on Instagram / Na ndiqni në Instagram:

Shares

x

Check Also

x

Menu